Αποστολική Εκκλησία

του Χριστού Λιβαδειάς

Σωτηρία

Γνωρίζοντας Τον Αληθινό Θεό

Αν πιστεύεις ότι ο Ιησούς Χριστός είναι ο Κύριος και ότι σταυρώθηκε για τις αμαρτίες μας και αναστήθηκε για τη δικαίωσή μας και θέλεις να Τον γνωρίσεις σαν προσωπικό Σωτήρα και Κύριο της ζωής σου, μπορείς να κάνεις την παρακάτω προσευχή:
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
"Πατέρα Ουράνιε, έρχομαι μπροστά Σου, στο όνομα του Ιησού Χριστού του Υιού Σου, Τον οποίο έστειλες στη γη για να πάρει τις αμαρτίες μου πάνω στο Σταυρό του Γολγοθά και με το Αίμα Του που χύθηκε να με καθαρίσει. Πιστεύω ότι ο Ιησούς σταυρώθηκε για τις αμαρτίες μου και αναστήθηκε για τη δικαίωσή μου. Μετανοώ για τη μέχρι τώρα ζωή μου και ζητώ να με καθαρίσεις με το πολύτιμο αίμα του Ιησού Χριστού από τις αμαρτίες μου. Ομολογώ τον Ιησού σαν Κύριο και Σωτήρα της ζωής μου και Σε παρακαλώ να μου στείλεις το Πνεύμα Σου το Άγιο να με καθοδηγεί στη ζωή μου και να μου δείχνει το δρόμο Σου και το θέλημά Σου. Εγώ από τώρα και στο εξής θα Σε ακολουθώ και θα εκτελώ τα διατάγματά Σου σύμφωνα με τον Άγιο Λόγο Σου. Είμαι σωσμένος και δικαιωμένος χάρη στη θυσία του Ιησού Χριστού και Σε ευχαριστώ! Αμήν!"
Αν έκανες την παραπάνω προσευχή και θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μας ή θέλεις να σου στείλουμε δωρεάν την Καινή Διαθήκη και το έργο "ΙΗΣΟΥΣ" σε DVD μην διστάσεις να έρθεις σε επαφή μαζί μας μέσω της σελίδας "Επικοινωνία"
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 

 

 

 

 

 

 

Αποστολική Εκκλησία του Χριστού Λιβαδειάς