Αποστολική Εκκλησία

του Χριστού Ορχομενού

Σύνδεση στην YouVersion

Περί της YouVersion

Σχετικά

Στις προηγούμενες γενιές, η πρόσβαση που είχαν οι άνθρωποι στην Αγία Γραφή ήταν περιορισμένη. Σήμερα αυτό δεν είναι πια το πρόβλημα. Παρόλα αυτά, πολλοί άνθρωποι που έχουν πρόσβαση στην Αγία Γραφή πιστεύουν ότι το μήνυμά της δεν εφαρμόζεται στην καθημερινότητά τους. Την ίδια στιγμή, υπάρχουν κι άλλοι που πιστεύουν ότι υπάρχει μια σχέση μεταξύ της Αγίας Γραφής και των καθημερινών τους εμπειριών.

Επανάσταση Πληροφόρησης

Την τελευταία δεκαετία, το ίντερνετ μας έφερε μια επανάσταση που ενδυναμώνει τους ανθρώπους όπως ποτέ άλλοτε. Με τη δυνατότητα να μοιράζεσαι, να συνεισφέρεις, να δημιουργείς, να μεταδώσεις και να επικοινωνήσεις, είναι εύκολο πλέον να εκφράσουμε ποιοι είμαστε και τι πιστεύουμε με τον υπόλοιπο κόσμο.

YouVersion

Από τις αρχές του 1996, σκοπός της Life.Church ήταν να καθοδηγείήσει ανθρώπους να γίνουν πλήρως αφοσιωμένοι ακόλουθοι του Χριστού. Κάνοντας αυτό, αναζητούσαμε νέους τρόπους για να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να συνδέσουν την Αγία Γραφή με την καθημερινή τους ζωή.

Οι μέθοδοί μας έχουν αλλάξει με τα χρόνια καθώς ενσωματώνουμε νέες τεχνολογίες και στρατηγικές. Αλλά κατά βάση, ο στόχος μας παραμένει ο ίδιος, καθώς προσπαθούμε με συνέπεια και συνέχεια να δείχνουμε και να διδάσκουμε τους ανθρώπους για το πως ο Λόγος του Θεού σχετίζεται με όλους, ανεξάρτητα με το που βρίσκονται στη ζωή τους. Η YouVersion αντιπροσωπεύει ένα νέο ορίζοντα στις προσπάθειες της Life.Church..

Δε χτίζουμε απλά ένα εργαλείο για να επηρεάσουμε τον κόσμο χρησιμοποιώντας καινοτόμες τεχνολογίες, αλλά ακόμα περισσότερο, συνδέουμε ανθρώπους σε σχέσεις με τον Θεό καθώς ανακαλύπτουν πόσο κοντά στη ζωή τους είναι η Αγία Γραφή.

 
 

 

 

 

 

 

Αποστολική Εκκλησία του Χριστού Ορχομενού